© 2021  samen sterk!         Henri Dunantplantsoen 11         6671 BS Zetten         Tel. 06 104 549 47         [email protected]

Home Therapie Specialisaties De therapeut Praktische info

Contextuele therapie

Relatiehulpverlening

Luister naar jouw verhaal

Werkwijze


Na mail of telefonisch contact ontmoeten we elkaar in een kennismakingsgesprek. We maken daarin kennis, je kunt je hulpvraag delen, en we spreken door hoe een therapie er ongeveer uit zal zien. Wanneer het klikt en je denkt dat je de therapie aan wilt gaan, kunnen we de eerste afspraak maken.  Regelmatig evalueren is een onderdeel van de gesprekken. En wanneer je zelfstandig verder kunt ronden we de gesprekken af met een eindevaluatie. Je hebt voor deze gesprekken geen verwijzing van een huisarts nodig.


Onze gesprekken zijn vertrouwelijk en om de kwaliteit van de hulpverlening te waarborgen ben ik lid van de VCW - Vereniging van Contextueel Werkers. Ik bezoek met regelmaat een intervisie-groep om verantwoordelijk invulling te kunnen geven aan mijn werk in de praktijk.


Neem ook even kennis van mijn omgang met je privacy.


Telefonisch ben ik bereikbaar tussen 8:30 en 17:00 uur. Bij geen gehoor kun je een bericht inspreken, dan bel ik terug zodra ik in de gelegenheid ben.